Rólunk

A Transylvania Wine School  rendelkezik a Londoni WSET iskola akkreditációjával (Approved Program Provider). Iskolánkban jelenleg három szinten nyújtunk WSET képzéseket: WSET Level 1 (alapfok), WSET Level 2 (középfok) és WSET Level 3 (felsőfok), elsősorban Kolozsváron és a szomszédos városokban. Ezen kívül szervezünk alapozó, szakmai és testre szabott borkóstoló tanfolyamokat.

A Transylvania Wine School az egyetlen olyan boriskola Romániában, amely három nyelven biztosít képzéseket: angolul, magyarul és románul.

Magasan képzett és tapasztalt oktatóink elkötelezettek az iránt, hogy információkban gazdag, érdekes és baráti hangulatú képzéseket biztosítsanak.

Függetlenül attól, hogy keveset vagy sokat tudsz a borokról, a Transylvania Wine School  átfogó és rendszeres megközelítése segítséget nyújt a borokról szóló tudásod bővítésében.

Tanfolyamainkat a borszakmában, vendéglőiparban, szállodákban tevékenykedőknek, gyűjtőknek és lelkes borszeretőknek szánjuk – mindazoknak, akik szeretnék elmélyíteni borral kapcsolatos ismereteiket.

A WSET-ről

slideshow-wset

A Wine & Spirit Education Trust (WSET) már több mint 47 éve nyújt borismereti képzéseket szakmabelieknek és borkedvelőknek egyaránt. A 2016 júliusában véget ért oktatási évben több mint 72000-en vizsgáztak a WSET rendszer valamelyik szintjén több mint 73 országban.

A WSET képzések világszerte nemzetközi szabványként elismertek a bor és szeszes italokkal kapcsolatos ismeretek oktatásában.

A tanfolyamok úgy vannak kigondolva, hogy megalapozott tudást nyújtsanak mind a karrierjük elején állóknak, mind pedig azoknak, akik már komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek a borokkal kapcsolatosan, továbbá azoknak is, akik átfogó és rendszeres formában szeretnék bővíteni és elmélyíteni a borokra vonatkozó ismereteiket, vagy fokozni kívánják a borkóstolással járó élvezeteket.

Bővebb információkért kattintson ide: http://www.wsetglobal.com/