Trawis

Transylvania Wine School (TraWiS) este singura școală independentă de educație în domeniul viti-vinicol din Transilvania, România. Localizată în Cluj, TraWiS este furnizorul de programe educaționale aprobate de organizația internațională Wine and Spirit Education Trust (WSET).

Oferim trei nivele de excelență în vin și spirtoase prin programul WSET Nivel 1 Award in Wines, WSET Nivel 2 Award in Wines și WSET Nivel 3 Award in Wines. În plus, suntem recunoscuți pentru organizarea de cursuri introductive în arta degustării vinului precum și degustări personalizate, adaptate nevoilor clienților.

Cursurile TraWiS sunt concepute atât pentru consumatorii pasionați cât și pentru profesioniștii din industria vinului, respectiv Horeca. Toate programele noastre au ca fundament zeci de ani de experiență și certificări internaționale ale instructorilor noștri.

Despre WSET

slideshow-wset

Organizația Wine & Spirit Education Trust (WSET) este pilonul de formare și educare a profesioniștilor și entuziaștilor din lumea vinului de mai bine de 52 de ani.

Calificările WSET sunt recunoscute la nivel mondial ca standardul internațional de cunoștințe în vin și spirtoase. Cursurile WSET sunt gândite și realizate atât pentru cei care sunt la începutul carierei lor, cât și pentru profesioniști cu experiență, dar și pentru oamenii pasionați care caută un mod cuprinzător și bine-structurat de a-și aprofunda cunoștințele și aprecierile despre vin.

Pentru mai multe informații despre WSET vă invităm să accesați pagina lor de internet:  http://www.wsetglobal.com/