10 motive pentru a alege un curs WSET

Pe lângă faptul că este cel mai bun curs de vin pe care l-ai putea face:

  1. Reputație la nivel înalt – WSET oferă cursuri de vin de mai bine de 46 de ani, timp în care și-a dobândit rolul de lider pe piața educațională a vinului.
  2. Recunoaștere internațională – oricine își dorește să lucreze în industria vinului sau a ospitalității înafara României va avea un avantaj în fața angajatorilor sau a clienților dacă dispun de o diplomă WSET.
  3. Actualizare – toate materialele de studiu sunt revizuite periodic, pentru a reflecta ultimele modificări din industria vinului la nivel mondial. 
  4. Înțelegere – toate materialele de studiu cuprind tot ceea ce aveți nevoie pentru a putea promova cu succes examenul și pentru a le folosi pe viitor. Nu va fie nevoie să achiziționați alte cărți suplimentare scumpe.
  5. Metodele de învățare – WSET oferă o abordare structurată, planuri de lecții detaliate și accesorii care asigură studenților un maximum de informații din lecturile lor, fără a pierde prea mult timp.
  6. Profesori compentenți– toți educatorii WSET dețin o diplomă WSET.
  7. Vinuri internaționale – cursurile de vin se focusează cu prioritate pe vinuri internaționale cu majoritatea probelor provenind dinafara României.
  8. Adaptabilitate pentru curioși și profesioniști – deși cursurile WSET au fost create pentru oameni din industria vinului, orice iubitor de vinuri poate dobândi un cumul de cunoștințe și o satisfacție deosebită prin promovarea cursurilor WSET.
  9. Rigurozitate – toate examenele sunt create și realizate în Londra, UK. Asta înseamnă că obținerea calificării este în întregime obiectivă, imparțială și în echilibru cu ceilalți studenți din alte țări.
  10. Planuri de viitor – dacă sunteți interesați să vă continuați studiile despre vin, având ca scop obținerea titulaturii de Master of Wine, atunci WSET este ruta directă pentru orice alte tipuri de studiu în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *