Zoltán Kormos

DipWSET

WSET-Certified Educator

Sherry Certified Educator

Rioja Certified Educator

Lead Instructor

Zoltán a dobândit statutul de Formator Certificat WSET la începutul lui 2016, după ce a primit diploma ”WSET in Wines and Spirits” în 2015, la Londra. În 2017 a devenit primul și unicul Sherry Certified Educator din România.

Principalul scop care-l ghidează pe Zoltan în toate activitățile lui profesionale este acela de a-și împărtăși pasiunea autentică pentru vin în orice eveniment organizează sau în orice curs susține la cele mai importante târguri de vin din România: RovinHud, WineUp și Revino.

A devenit recent și membru asociat în juriul de la International Wine Challenge din Londra și este deja un judecător al vinului bine cunoscut și apreciat atât la nivel național, cât și internațional.  

Crede cu tărie că oricine poate învăța cum să deguste și să aprecieze un vin la justa lui valoare, cu ajutorul unor repere bune prezentate în mediul potrivit.

Trecutul său educațional de inginer de software îi permite să conceapă cursuri bine structurate, cu informații precise și cu dedicație, oferind astfel studențiolor săi instrumentele necesare pentru ca aceștia să poate aprecia și vorbi despre vin cu pasiune și încredere.