În cadrul degustării noastre vom face cunoștință cu vinuri albe din trei regiuni din nord-estul Italiei, de la trei producători de referință, Kurtatsch din Alto Adige, Anselmi din Veneto și Schiopetto din Friuli-Venezia Giulia.
De la Kurtatsch vom degusta vinuri din soiuri internaționale, în interpretarea inconfundabilă a regiunii Alto Adige. Anselmi este producătorul de referință pentru soiul Garganega în regiunea Soave, iar de la Schiopetto vom degusta un vin de top din Friulano.
Dacă dorești să afli mai multe despre aceste regiuni și soiuri de struguri, urmează cursul WSET Level 2 in Wines sau WSET Level 3 in Wines.
Vom degusta următoarele vinuri:
- Proseco Argeo
- Kurtatsch Penon Pinot Grigio 2020
- Kurtatsch Kofl Sauvignon 2020
- Kurtatsch Freienfeld Chardonnay Riserva 2019
- Anselmi Capitel Croce 2020
- Mario Schiopetto „M” 2019
- Kurtatsch Brenntal Gewurztraminer Riserva 2019
Locația evenimentului este restaurantul Kupaj
Adresa: Strada Sindicatelor 4
22 septembrie, ora de începere : 19:00
Taxa de participare: 300 lei/ persoană. Aceasta include apă și o cină special concepută pentru noi.
Locurile sunt limitate, înregistrarea prealabilă este necesară.
Prezentarea va fi făcută de Kormos Zoltán DipWSET.