Degustare de vinuri Sherry

Te invit la o excursie captivantă în lumea vinurilor Sherry. Degustarea noastră face parte din seria de evenimente International Sherry Week, cînd iubitorii de vinuri sherry din întreaga lume sărbătoresc împreună acveste vinuri unice.

Jerez este un loc magic din însorita Andaluzie, unde influențele oceanului Atlantic și mării Mediteranee dau naștere unor vinuri deosebite. Sherryurile degustate vor ilustra paleta largă de stiluri, de la vinurile seci la vinurile dulci, de la vinurile maturate sub un strat de drojdie la cele maturate oxidativ. Prezentarea va fi făcută de Kormos Zoltán DipWSET, unicul Sherry Certified Educator din România, iar el o să vă explice cultura, istoria, tehnicile de vinificație și stilurile principale de vinuri.

Vinurile degustate:

  1. Valdespino Manzanilla Deliciosa
  2. Marques del Real Tessoro del Principe Amontillado Sherry 15YO
  3. Marques del Real Tesoro Oloroso Almirante 15YO
  4. Valdespino Oloroso Don Gonzalo VOS
  5. Valdespino Contrabandista Medium Dry Sherry
  6. Marques del Real Tessoro La Capitana Cream Sherry
  7. Valdespino Pedro Ximénez El Candado

Locația evenimentului este  Bistro 1568
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 14
Data: luni, 6 noiembrie 2023, ora de începere : 19:00

Taxa de participare: 170 lei/ persoană. Aceasta include probe de degustare de 50 ml/probă, apă și o cină. Asigurăm și mâncare vegetariană.
Locurile sunt limitate, înregistrarea prealabilă este necesară. Locul este considerat rezervat în momentul achitării prețului participării.
Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați la adresa de email info@trawis.ro.

Dacă vrei să afli mai multe despre vinurile fortifiate, înscrie-te la cursul WSET Level 2 in Wines sau WSET Level 3 in Wines.