Vinurile din Ungaria sunt renumite pentru caracterul unic și pentru calitatea lor. Ele sunt obținute mai ales din soiuri de struguri locale, cum ar fi Furmint, Hárslevelű, Juhfark, Kékfrankos și Cadarcă, la care se adaugă soiurile internaționale. Vă invit să cunoașteți diversitatea soiurilor și regiunilor viticole din Ungaria, prin prisma unor vinuri de top:
- Kreinbacher Prestige Brut (Somló) / Spumant
- Demeter Zoltán Szerelmi Hárslevelű (Tokaj)
- Figula Sáfránkert Olaszrizling/Riesling Italian 2021 (Balaton-Csopak)
- Kolonics Juhfark (Somló)
- Weninger Kékfrankos/Burgund Mare (Spron)
- St Andrea Merengő Egri Bikavér (Eger)
- Gere Kopar Cuvée Villány
- Gere Cabernet Franc Villány
Taxa de participare: 160 lei/ persoană. Aceasta include apă și o cină.
Locurile sunt limitate, înregistrarea prealabilă este necesară.
Locația evenimentului este Bistro 1568
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 14
Data: luni, 6 februarie
Ora de începere : 19:00