TraWiS

Transylvania Wine School (TraWiS) este o școală independentă de cultură și educație vinicolă din Cluj, Romania.

Transylvania Wine School este un furnizor de programe educaționale aprobate de către organizația internațională Wine and Spirit Education Trust (WSET). Suntem abilitați să vă oferim trei nivele de excelență în vin și spirtoase prin programul WSET  Nivelul 1 ”Award in Wines”, WSET Nivelul 2 ”Award in Wines and Spirits” și WSET Nivelul 3 ”Award in Wines and Spirits”. De asemenea, organizăm cursuri de degustare introductive, avansate și adaptate nevoilor clienților.

Cursurile se organizează în principal în Cluj și în orașele apropiate.

Angajamentul și cunoștințele noastre reprezintă baza unui program special care este, în același timp, informativ, provocator și niciodată intimidant.

Fie că sunteți expert în vin, un pasionat curios sau un simplu consumator aflat la începutul călătoriei în lumea vinului, Transylvania Wine School vă oferă o abordare sistematică perfectă în a vă dezvolta cunoștințele despre vin până la nivelul la care dumneavoastră doriți să ajungeți. Cursurile noastre sunt concepute pentru persoanele care activează în industria vinului, restaurante, hoteluri, colecționari de vinuri și entuziaști care vor să-ți îmbogățească paleta de cunoștințe despre vin.

Despre WSET

slideshow-wset

Organizația Wine & Spirit Education Trust (WSET) este pilonul de formare și educare a profesioniștilor și entuziaștilor din lumea vinului de mai bine de 46 de ani. În 2015, peste 61.000 de studenți din peste 66 de țări au parcurs în întregime programul de certificare WSET.

Calificările WSET sunt recunoscute la nivel mondial ca standardul internațional de cunoștințe în vin și spirtoase. Cursurile WSET sunt gândite și realizate atât pentru cei care sunt la începutul carierei lor, cât și pentru profesioniști cu experiență, dar și pentru oamenii pasionați care caută un mod cuprinzător și bine-structurat de a-și aprofunda cunoștințele și aprecierile despre vin.

Pentru mai multe informații despre WSET vă invităm să accesați pagina lor de internet:  http://www.wsetglobal.com/

Test

fdgdsfgdsfgdsfgdsfgdsf Title of the article This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one […]