Alapfokú borismereti képzés

Szereted a jó bort és többet szeretnél megtudni róla ? Átfogó tanfolyamunk remek lehetőség arra, hogy Románia és a világ borairól tanulj, csiszold a kóstolási technikádat, és nagyobb önbizalomra tegyél szert a borok világában. Új ismereteidet  a bor vásárlásánál, felszolgálásánál valamint a borok ételekkel való párosításánál is könnyen kamatoztathatod. 

WSET tanfolyamok

A Wine & Spirit Education Trust (WSET) a világ legnagyobb borismereti oktatási rendszere,  mely nemzetközileg elismert oklevelet biztosít. A WSET tanfolyam, a kezdő szinttől a haladóig terjedő képzéseivel egy erős elméleti és gyakorlati alapot nyújt. A könnyen követhető és élvezetes tanfolyamaink ideálisak a borbarátok és a szakemberek számára egyaránt. Az elméleti tudást minden esetben a világ különböző tájairól származó borok kóstolásával fűszerezzük.

Online WSET tanfolyamok

Nem szeretnél utazni, zsúfolt a programod, vagy csak egyszerűen pénzt spórolnál? Az online oktatásnak köszönhetően otthonod kényelméből könnyedén ismerkedhetsz meg a borok izgalmas világával. Az online WSET és a nappali tagozatos tanfolyamok tartalma megegyezik, a szerzett oklevél pedig egyenértékű.

Ajándékutalvány

Keresi a tökéletes ajándékot ? Ajándékozzon bortudást karácsonyra, ünnepekre és különböző alkalmakra szeretteinek! Válogasson az egy- és többnapos tanfolyamok és kóstolók közül, vagy adja meg a kívánt összeget. Az ajándékutalványok a vásárlástól számított 24 hónapig érvényesek!.

Borkóstolók

Kóstoljon finom borokat, a világ minden tájáról, barátságos, nyugodt és kötetlen légkörben. Az eseményeink mindenkinek szólnak, függetlenül attól, hogy kezdők, profik, borrajongók vagy csak egyszerűen kikapcsolódásra vágyók. Eseményeinken mindig olyan borokat válogatunk, kóstolunk, amelyek legjobban illenek az alkalomhoz és a legteljesebb élményt nyújtják.

Ajánlatok

Szeretünk olyan színvonalas eseményeket és képzéseket szervezni, amelyek összehozzák az embereket a bor körül. Szórakoztató és tanulságos borkóstolókat szervezünk  munkatársaknak, üzlettársaknak,  nagyobb baráti társaságoknak, csoportoknak. Képzéseink hozzájárulhatnak a vállalkozása fellendüléséhez, a vállalati légkör/kapcsolatok javulásához, megadhatják a hangot egy baráti összejövetelen, eseményen. Szakmai tudásunkkal, rugalmas hozzáállásunkkal biztosak vagyunk abban, hogy az elképzeléseiket valóra tudjuk váltani.

Blog

Rendszeresen közlünk borral kapcsolatos cikket, különösen azokról a borokról amelyeket érdekesnek találtunk. Továbbá, ezen a blogon keresztül közöljük a tanfolyamokkal kapcsolatos híreinket.

Tudástár

Segítünk eligazodni a mai világ  információs rengetegében, kiválasztjuk az Ön számára igazán hasznos információkat.