Curs : WSET Level 2 Award in wines and spirits - Oradea, ACCV Millesime

Limba de predare : engleză
22-24 februarie
Preț
400

De la

februarie 22, 2018

Până la

februarie 24, 2018

Despre curs

Limba de predare : engleză.

Locație : Oradea, ACCV Millesime (Cetatea Oradea – Corp L)

Acest curs WSET este ideal pentru oricine dorește să treacă la un nivel superior de cunoștințe despre vin într-o manieră informativă și structurată.

Este conceput atât pentru pasionații de vin care vor să aprofundeze noțiunile despre soiuri de vin și producție viticolă mondială, cât și pentru cei care doresc să intre sau care deja activează în industria vinului și cea ospitalieră, unde o bună cunoaștere a culturii vinului este obligatorie.

Oricine vrea să învețe cum să deguste și să evalueze vinurile la un nivel profesionist pot beneficia de pe urma acestui curs.

Deși mulți studenți aleg să treacă mai întâi prin programa cursului WSET Nivelul 1, aceasta nu reprezintă o cerință obligatorie pentru înscrierea la WSET Nivelul 2, atâta timp cât aveți câteva cunoștințe despre vin, precum și un entuziasm autentic pentru subiectele abordare și o voință puternică de a învăța.

În anul școlar 2016-2017 procentul de promovabilitate la școala noastră a fost de 96%.

10 motive pentru a alege un curs WSET

Până la finalul cursului vă garantăm că veți știi:

  • Cum să descrieți un vin folosind nivelul 2 WSET de Abordare Sistematică în Degustare ( Systematic Approach to Tasting Wine® – SAT)
  • Care sunt factorii care influențează stilurile de vinificare
  • Elemente de producție de vin
  • Principalele soiuri de vin alb și caracteristicile lor
  • Principalele soiuri de vin roșu și caracteristicile lor
  • Principalele regiuni producătoare de vin și principalele stiluri de vin pe care le produc: Franța, Italia, Spania, Portugalia, SUA, Argentina, Chile, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud
  • Producția de vinuri spumante, vinuri dulci și vinuri licoroase(fortifiate)
  • Cum să decodificați și să înțelegeți etichetele
  • Principalele categorii de spirtoase și lichior, precum și procedee de realizare
  • Cum să depozitați și să serviți vinul
  • Cum să asociați vinul cu diferite preparate culinare

Pentru a obține calificarea, studenții trebuie să promoveze cu succes un examen de 50 de întrebări cu posibilități multiple de răspuns. Pentru a trece examenul este necesar să răspundeți la 55% din întrebări.

Cursul durează 24 de ore și are loc  în trei zile consecutive,  în fiecare zi de la ora 9:00 la 17.00.

Se recomandă un program individual de studiu de minim 28 de ore în plus față de prezența la curs. Studenților li se recomandă cu încredere să parcurgă acest timp individual de studiu în pregătirea cursului.

Ce este inclus?

  • Suportul de curs (un ghid cuprinzător al vinurilor din lume)
  • Ghid de studiu complet (cu hărți, întrebări exemplu, note de degustare)
  • Card de degustare laminat.
  • Materiale de suport
  • Partea de formare și educare pe subiectele dedicate vinului
  • Oportunitatea de a degusta cel puțin 36 de vinuri diferite
  • Taxe de examinare
  • Apă pentru împrospătarea palatului

Toți participanții care promovează examenul vor primi o diplomă și insignă WSET.

Nu există cerințe speciale pentru înscrieri la această calificare. Trebuie să aveți 18 ani împliniți pentru a putea participa la degustări. Totuși, această cerință nu constituie un impediment în promovarea cu succes a examenului de calificare.

Descărcați ghidul complet (PDF)

 

Detalii suplimentare

După completarea și trimiterea formularului de înscriere vă vom contacta pentru finalizarea înscrierii.

TOP