Vinuri din România

Categorii

Master Classes

Vă invităm să participați la o introducere specială în lumea fascinantă a vinurilor românești! Cursul a fost  creat pentru a ajuta iubitorii de vin să-și dezvolte o înțelegere aprofundată a regiunilor viticole din România, a soiurilor de struguri cultivați, a stilurilor de vin, într-un context istoric, precum și dintr-o perspectivă globală.

Vom avea o prezentare detaliată a soiurilor de struguri albi autohtoni: Fetească Albă, Fetească Regală, Crâmpoșie Selecționată, Zghihară, Plăvaie, Sarbă, Mustoasă, Francusa, precum și a soiurilor roșii: Fetească Neagră, Negru de Drăgășani, Novac și Băbească Neagră.

Ne vom concentra atenția asupra celor mai importante regiuni viticole din România: Dealu Mare, Drăgășani, Recaș, Oltenia, Miniș, Târnave, dar vom acoperi și alte regiuni precum: Cotnari, Șimleu Silvaniei, Dealurile Sătmarului.

Vă vom îndruma simțurile într-o degustare a unor vinuri atent selecționate, care să exprime cel mai bine caracteristicile soiurilor autohtone și a regiunilor viticole românești.

Număr de vinuri degustate: minim opt.

Nu sunt necesare cunoștințe prealabile despre vin întrucât atmosfera de curs va fi una informativă, relaxată și prietenoasă.

Masterclass-urile durează aproximativ trei ore și jumătate.

Cursul costă : 200 lei per persoană.
Pentru mai multe informații și înscrieri, vă rugăm se ne contactați la adresa de e-mail: info@trawis.ro

TOP