Degustări de vin private

Organizăm degustări adaptate cerințelor clienților.

Categorii

Tastings

Din moment ce vinul este unul dintre cei mai buni furnizori de conexiuni și întâlniri, ne-am gândit să vă punem la dispoziție posibilitatea de a organiza un eveniment special de  degustare pentru dumneavoastră, prietenii dumneavoastră, familia, colegii sau clienții.

Dacă sunteți în căutarea unei noi modalități de a petrece timp de calitate cu prietenii, clienții sau colegii dumneavoastră de echipă, ne-ar face o deosebită plăcere să gândim un eveniment doar pentru voi. În locația noastră putem găzdui evenimente pentru grupuri mici, în care conversațiile și interacțiunea sunt la ele acasă. În egală măsură, instructorii noștri pot să se deplaseze la locuințele voastre.

Suntem flexibili în ceea ce privește locația, durata degustării, aria vinurilor și a resurselor.
Oferim evenimente care să corespundă nevoilor voastre și degustări care să asigure o experiență specială pentru invitații voștri. Fie că doriți să organizați un party ”scotch & cigar”, un seminar de tequila cu asocieri culinare, o cină cu patru feluri, demonstrații în direct ale unor chefi renumiți cu asocieri de cocktailuri, sau cocktailuri create pe principiul mixologiei, avem tot ce vă puteți dori pentru o experiență unică.

TOP