Cursuri personalizate

Organizam cursuri pentru cerc de prieteni, colegi de munca, cluburi de vinuri, restaurante.

ID:
TRW-3

Categorii

TraWis

În explorarea culturii vinului și în arta de a-l înțelege nu există programe de învățare standard, obligatorii. Tocmai de aceea dispunem de libertatea și capacitatea de a adapta cursurile noastre la nevoile dumneavoastră.

Fie că reprezentați un business cu cerințe speciale / nevoi particulare, un restaurant, un club de vin sau un grup de prieteni, Transylvania Wine School poate crea un întreg curs numai pentru dumneavoastră.  

Cursurile se pot organiza pe o zi întreagă sau pe o jumătate de zi, fie săptămânal sau în zile consecutive. Costurile depind de numărul de participanți.

Restaurante

Dacă sunteți un manager sau proprietar de restaurant și doriți să vă formați personalul la locul de muncă putem creiona un program care să se potrivească cerințelor dumneavoastră. Puteți de asemenea să alegeți să folosiți stocul propriu de vinuri, astfel încât personalul dumneavoastră să aibă avantajul de a lucra direct cu vinurile pe care urmează să le servească.

Costurile unui astfel de training se vor ajusta în funcție de criteriile mai sus menționate.

Cursuri private

Dacă sunteți interesați să organizați un curs pentru colegii dumneavoastră, pentru un club de vin sau pur și simplu pentru un grup de prieteni, putem să ne pliem pe programul dumneavoastră și să gândim împreună un curs special.

Pentru a discuta oportunități de organizare a cursurilor specializate vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: info@trawis.ro

TOP