TraWiS oferă o gamă largă de servicii direct relaționate cu domeniul vinului. Este foarte important să luați deciziile corecte pentru a evita costuri suplimentare sau dificultăți imprevizibile în managementul unui proiect. TraWis vă poate ajuta să luații deciziile potrivite la momentul potrivit.

Crame

Wooden Tank Barrels For Aging Wine At WinerySuntem abordați de regulă de antreprenori care sunt la începutul dezvoltării unui business în industria vinului. Suntem în măsură să vă ajutăm în selectarea locației, a celor mai buni furnizori de echipamente, designeri de website și etichete, în dezvoltarea strategiilor de marketing, precum și în găsirea celor mai bune posibilități de distribuție și vânzare.

 

 

 

 

Hoteluri și restaurante

Man pouring red wine from bottle into a decanter, home kitchen interior, bottles of wine

Vă punem la dispoziție expertiza noastră în crearea unei liste de vin, în trainingul personalului, precum și în organizarea de cursuri educaționale atât pentru iubitorii de vin cât și pentru profesioniștii din industrie.

 

 

 

 

 

Design de website, creație și programe Social Media

Noi construim site-uri și dezvoltăm programe de social media pentru: crame, restaurante, magazine specializate de vin și nu numai.