10 ok amilyért a WSET tanfolyam a legjobb borképzés amelyet elvégezhetsz

  1. Magas elismertség – a WSET már több mint 46 éve biztosít borképzéseket, mindvégig világszintű piacvezetőként a szakterületen.
  2. Nemzetközi nyelv és nemzetközileg elfogadott – ha nemzetközi karriert szeretnél befutni valamilyen borral kapcsolatos területen vagy a vendéglátásban, a WSET képzés megteremti számodra a közös tudásalapot a munkáltatókkal és a fogyasztókkal. A WSET képzés előnyt jelent, amikor munkahelyre pályázol.
  3. Naprakész – teljes tananyagunkat rendszeresen átnézzünk, hogy a nemzetközi borpiacot meghatározó legfrissebb változásokat is tartalmazza.
  4. Átfogó – a tananyag minden olyan információt tartalmaz, amelyre szükséged lehet, hogy sikeresen levizsgázz, és amelyre a jövőben is hivatkozhatsz. Semmi szükséged nem lesz ezután drága boros könyveket vásárolni.
  5. Oktatási módszerek – a WSET strukturált megközelítése, a részletes oktatási terv és a szükséges kellékek megléte biztosítja, hogy a legtöbbet tudj kihozni a tanfolyamból, és ne pazarold a drága idődet.
  6. Képzett oktatók – az összes oktatónk WSET oklevéllel vagy harmadfokú WSET képesítéssel rendelkezik.
  7. Nemzetközi borok – tanfolyamaink elsősorban a nemzetközileg elismert borokkal ismertetik meg a tanulókat, boraink legnagyobbrészt Románián kívülről származnak.
  8. Szakmabeliek és borkedvelők számára egyaránt alkalmas – habár a WSET tanfolyamokat szakmabeliek számára tervezték, bármely lelkes borkedvelő széles körű tudásra tehet szert, és kiváló borokat élvezhet a tanfolyamon.
  9. Igényes – a vizsgaanyag összeállítása és az értékelés Londonban történik. Ez biztosítja, hogy a tudásod kiértékelése elfogulatlan és pártatlan legyen, és a világon bárkivel egyenrangú borszakértővé válhass.
  10. Segít a jövőd megtervezésében – ha a borral kapcsolatos tanulmányaidat akár egészen a Master of Wine címig folytatni szeretnéd, a WSET a legcélravezetőbb út a továbbtanuláshoz.